Centrum Elst

Waar bezoekers
en ondernemers
elkaar ontmoeten

Elst, eigenzinnig middelpunt
van de regio

WINKELEN in Elst

Het winkelcentrum heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot het bruisende hart van Elst. Het winkelcentrum onderscheidt zich van veel andere centra door het grote aantal speciaalzaken die gerund worden door lokale ondernemers. Ondernemers die vaak de zaak hebben overgenomen van hun (groot) ouders. Vakmensen die hun vak verstaan, service hoog in het vaandel hebben staan en hun klanten erg goed kennen.

Daarnaast is er een zeer gevarieerd aanbod in vrijwel alle branches. Er worden door het jaar heen diverse gezamenlijke acties georganiseerd en voorafgaande aan de feestdagen zijn er speciale koopzondagen met allerlei activiteiten. Naast de vele speciaalzaken zijn er ook een aantal landelijke ketens in Elst gevestigd.

Het winkelcentrum wordt zorgvuldig en goed onderhouden waardoor het er “schoon, heel en veilig” is. De vele bomen en plantenbakken zorgen voor een groen uiterlijk. In de zomer bieden de tientallen bloembakken aan de lantaarnpalen een fleurig aanzicht. In de winter brandt de feestverlichting wat de gezelligheid rond de feestdagen vergroot.

Het is niet voor niets dat het winkelende publiek vanuit de wijde omgeving het winkelcentrum van Elst weet te vinden en te waarderen.

Chainels

Op Chainels vind je een overzicht en de contactgegevens van de bedrijven die gevestigd zijn in het Centrum van Elst.

Uitgelicht

Heb je een bedrijf in het centrum van elst en wil je ook op deze pagina? Laat dan je gegevens achter.

14 + 11 =

ommelanden
ommelanden
ommelanden
ommelanden
ommelanden
ommelanden
ommelanden
ommelanden
ommelanden